Nikola Jokić u elegantnom odelu, nisu ga pitali za brata

0

Nikola Jokić se pojavio prvi put pred novinarima od incidenta koji je napravio njegov brat. Svi u Americi pričaju o njegovom odelu. I novinari su bili fer prema Jokiću, tako da nisu uopšte pokretali ovu temu, s tim da nije poznato da li je bila “zabranjena”.

Jokić je kao i uvek bio raspoložen za razgovor sa medijima, hvalio je pre svega svoje saigrače i Lebrona Džejmsa, dok je takođe poručio i da ne želi da se vrati starom osećaju koji je imao po dolasku u NBA – porazima. Jednostavno, u pobedama mnogo više uživa. Njegov nagli prelazak na nošenje odela na utakmicama, umesto sportske odeće koju nose drugi igrači, izazvao je pažnju.

Jokić je izjavio da odelo simbolizuje posao i predstavlja njegovu ozbiljnost prema igri. Nikola Jokić je donedavno dolazio na utakmice obučen neformalno, ali je nedavno začudio mnoge promenom stila oblačenja. Njegov prelazak na formalniju odeću izazvao je diskusiju među navijačima i novinarima.

Pogledajte neka od odela koja je nosio Nikola Jokić koja su privukla pažnju, ali možda nijedno nije bilo kao “mafijaško” kojim se predstavio u Los Anđelesu i odveo Denver do 3:0 protiv Lejkersa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *