Željko Obradović nakon pobeda protiv Budućnosti

0

Upravo je suština u tome da smo pobedili rezultatom 1:0. Imali smo mnogo dobrih detalja u igri, posebno u odbrani. Međutim, imali smo i probleme, kao što su 18 poena koje smo primili iz naših izgubljenih lopti i njihovih ofanzivnih skokova.

U drugoj četvrtini smo imali nekoliko “praznih” minuta u napadu, ali trener Partizana ističe da je njegova ekipa uspela da pobedi tu četvrtinu. Moramo da zaboravimo ove probleme i da se koncentrišemo na naredni meč. Konačan rezultat je prilično realan, s obzirom da smo neko vreme bili u vođstvu, dok je Budućnost imala samo jednokratno vođstvo od jednog poena.

Trener rivala, Andrija Slavković, priznaje da je Partizan zasluženo pobedio, pri čemu je istakao da je njegova ekipa izgubila meč već na samom početku. Kada primite 27 poena u jednoj četvrtini od strane tima poput Partizana, teško je nadoknaditi zaostatak. Pravili smo mnogo grešaka, naročito u odbrani, i moramo da se popravimo, posebno u napadu.

Imali smo loš šuterski dan i previše nervoze u napadu, ali mislim da je prva četvrtina bila ključna. Trebalo je da budemo smireniji u napadu tokom celog meča.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *