Goran Dragić: Ne znam da li je Jokić zaštitno lice NBA lige

0

Goran Dragić ima svoje mišljenje o Nikoli Jokiću i njegovom potencijalu da postane “naslovno” lice NBA lige. Dragić ističe da Jokić ima sve što je potrebno, osim interesovanja za marketing. On smatra da osoba koja želi da bude zaštitno lice lige, treba da osvoji MVP titulu i bude dobar za marketing.

Međutim, Dragić izražava sumnju da Jokić ima potrebne osobine za taj status, jer mu marketing nije prioritet. Dragić je pohvalio Jokića za zasluženu MVP titulu, ali istakao da Luka Dončić ima i marketinški potencijal, što je bitno za status “naslovnog” lica NBA lige. On je naglasio da Jokić više voli fokus na pobeđivanje i košarku, nego na marketinške aktivnosti.

Bivši reprezentativac Slovenije je takođe podelio svoje iskustvo igranja sa Sašom Dončićem, Lukinim ocem, i istakao potencijalnu buduću NBA zvezdu. Dragić je naveo da bi Jokić trebao više da veruje svojim saigračima i da se malo više posveti igri bez lopte. On je izrazio uverenje da će Dončić sigurno ostvariti uspeh i dobiti MVP nagradu u budućnosti.

(MONDO – M.V.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *