Lebron Džejms dominirao protiv Jokića, ali od tada Srbin vodi u NBA

0

Da li su navijači na tragu nečega ili greše? Od kada je Lebron ponizio Jokića na Ol-staru, Srbin ga dobija redovno.

Probali su sa Dejvisom, pa nije uspelo, stavili su sada Hačimuru na njega uz nadu da će to nešto promeniti u seriji, ali ništa ne pomaže i za sve Jokić ima rešenje. A navijači veruju da je zato što je dodatno motivisan kada igra protiv Lebrona Džejmsa i to sve zbog “neprijatne” scene iz februara 2023.

O čemu se radi? Iako je u tom trenutku bio MVP, Jokić je ostao poslednji da čeka uz Laurija Markanena iz Jute, a onda mu je prekipelo.

Ustao je sa svoje stolice i prišao Džejmsu i pre nego što je izgovorio njegovo ime, a kada je video da mu se Srbin približava – “Kralj” nije pravio problem. Istakao je da ga je svakako želeo u svojoj ekipi, ali se postavlja pitanje kako je moguće da je toliko igrača izabrao pre njega.

Na taj način Jokić je završio kod Džejmsa, dok je Markanen kao “crna ovca” morao kod Adetokunba, pošto jedini nije izabran. Podsetite se tog momenta:

Lebron je inače pre Jokića birao Embida, Irvinga i Dončića, a navijači smatraju da je Somborac to “zapamtio” svom kapitenu na Ol-staru.

Čak idu toliko daleko da tvrde da je od tog trenutka Lebron od Jokića “napravio čudovište” jer je slavio u 10 sledećih utakmica protiv Lejkersa. “Mislio sam da sam poslednji i zato sam ustao.

Osećao sam se bez veze, nisam znao da je Markanen tu. Izvinjavam se”, rekao je Jokić i poručio da ne zamera ništa Džejmsu jer bi “i sam sebe poslednjeg izabrao jer nije stvoren za Ol-star”.

Nije puno ni pogrešio jer je Jokić na tom meču postigao četiri poena, a imao je još pet skokova i šest asistencija, pošto ga za razliku od nekih drugih NBA superstarova “ne radi” revijalna utakmica. Podsetimo, Lebron je o Jokiću pohvalno govorio i na tom Ol-staru, ali i tokom same plej-of serije ove godine, dok je i Srbin na isti način uzvraćao.

Zato je teško i pomisliti da između njih postoji neki problem… BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *