Novak Đoković igra protiv Tejlor Frica u četvrtfinalu Australijan Opena – gledajte uživo na Eurosportu, livestream prenos

0

Nerazumna odluka organizatora Australijan opena je da su odlučili da Novak Đoković protiv Tejlora Frica igra u dnevnom terminu. Jasno je da Đoković sigurno nije insistirao na tome da igra u dnevnoj sesiji i kao i obično tražio je noćnu sesiju. Međutim, nije jasno zašto su organizatori odlučili da najatraktivnije ime na turniru stave u taj termin.

Do sada smo videli da mu to nije bio veliki problem protiv Manarina, ali u tom trenutku je igrao praktično u dvoranskim uslovima zbog kiše u Melburnu. Sada će morati da se prilagodi uslovima igranja u dnevnoj sesiji, što može biti otežavajuća okolnost u devetom susretu protiv Tejlora Frica. Novak je do sada pobedio Frica svih osam puta, a njihov meč u Australiji 2021. godine bio je jedan od najuzbudljivijih, sa Novakovom povredom trbušnog zida. Fric je čak izjavio da nije siguran da je Đoković bio povređen i da je samo sebi napravio problem.

Novak Đoković je izrazio šok zbog ovakvog termina, a cela Srbija podržava ga u tom stavu. Igrom u dnevnoj sesiji će biti izložen visokim temperaturama, što može negativno uticati na njegovu igru i fizičku kondiciju.

BONUS VIDEO: (MONDO – M.V.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *