Siniša Mihajlović’s Death: What Happened to the Football Star

0

Udovica čuvenog Siniše Mihajlovića opisala je kako je izgledala smrt obožavanog sportiste. Po rečima Arijane Mihajlović, Siniša je preminuo okružen najbližima. Supruga, deca, unuka i najbolji prijatelj bili su tu kada je Siniša svojoj najvećoj ljubavi obećao da će paziti na decu. Odmah nakon tih reči, Siniša Mihajlović je preminuo.

“Odjednom se osećao loše, ali najlepša stvar, naravno pod navodnicima ‘najlepša’, je bila ta što smo svi bili tu u tom trenutku. Moja deca, njegov najbolji prijatelj, moja majka i unuka”, izjavila je Arijana Mihajlović u potresnoj ispovesti o smrti svog supruga Siniše Mihajlovića.

Podsećamo, Siniša Mihajlović je napravio impresivnu karijeru kao fudbaler i fudbalski trener. Sa mnogo uspeha igrao je za klubove kao što su Roma, Sampdoria, Lazio i Inter, ali i za reprezentaciju SR Jugoslavije. Bio je prepoznatljiv širom sveta po svojim razornim udarcima i golovima iz slobodnjaka.

Ova tužna ispovest Mihajlovićeve udovice prvi put je javno izrečena i otkriva detalje o poslednjim trenucima života legendarnog fudbalera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *