Partizan TSC se priprema za osvajanje drugog mesta na tabeli

0

Tim Žarka Lazetića je demonstrirao silu u prethodnom gostovanju crno-belima, gde je pobedio 4:0 krajem novembra. Sada je situacija na tabeli takva da Partizan ima sedam bodova više šest kola pre kraja, a eventualni trijumf tima iz Bačke Topole bi “otvorio” trku za vicešampionsku poziciju. Zvezda je daleko ispred Partizana na plus 10.

“Imamo super uspomene sa poslednje utakmice i svaka utakmica je za sebe. Nema ta prošla mnogo veze, osim što će njima pomoći da ih dodatno motiviše, a i nama će pomoći da imamo taj osećaj… TSC nikad nije uspeo da pobedi Partizan i sad će dolazak tamo, na moj omiljeni stadion, probuditi igračima neke pozitivne emocije, što nije loše za pripremu utakmice”, rekao je Žarko Lazetić, bivši napadač i trener Partizana. “Sa druge strane, to ne sme da nas uljuljka, gostujemo ekipi koja je ove godine bila odlična u našoj ligi.

Igraju atraktivno, mnogo golova daju i primaju, opasni su sa loptom, individualno imaju jako kvalitetne pojedince, koji u svakom trenutku mogu da reše meč potezom, slobodnim udarcem, malim prostorom koji im ostavite da ostanu ‘jedan na jedan’… Bili su odlični u poslednjoj utakmici protiv Zvezde u prvih pola sata, odigrali su možda i najbolje od svih derbija u poslednje vreme. Sigurno nećemo potceniti Partizan. Apsolutno smo svesni njihove snage i kvaliteta, posebno na njihovom terenu”, kazao je on.

TSC je u prvom kolu plej-ofa kod kuće pobedio zahuktalu Vojvodinu 3:2 i pokazao da u dobrom ritmu ulazi u poslednje mečeve sezone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *