Igor Duljaj o promeni u Partizanu, ostavci, Ivici Kralju i Albertu Nađu

0

Duljaj je nedavno izjavio da je važno hrabro se suočiti sa teškoćama i da je spreman preuzeti odgovornost za svoje postupke. On je naglasio da je imao sastanak sa generalnim direktorom kluba i da nije želeo podnositi ostavku. Prema Duljaju, važno je da klub donese odluku šta je najbolje za njega, a on je spreman preuzeti odgovornost za svoje stavove i mišljenja. Duljaj je izrazio uverenje da trenutno nije realno očekivati od Partizana da se bori za prvo mesto u Superligi zbog promena u timu i povreda ključnih igrača.

On je istakao potrebu za restrukturiranjem tima i naglasio da je važno da klub profitira od igrača. Duljaj je takođe istakao važnost uspostavljanja sistema u klubu, ističući da je aktuelna situacija u fudbalu dokaz da je kvalitet izjednačen. On je naglasio da su sportski mediji često skloni preterivanju i stvaranju nepotrebnih tenzija umesto da se fokusiraju na sportske rezultate. Duljaj je takođe istakao da je prihvatio vođenje Partizana u veoma teškom trenutku i da je spreman preuzeti odgovornost za rezultate kluba.

On je naglasio da je čist i da nije sklon spletkama i dilovanju, te da svoj posao obavlja pošteno. Na kraju, Duljaj je istakao da je važno da svako iznese svoje mišljenje, ali da je ključno da se donose odluke koje su u najboljem interesu kluba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *