Igor Duljaj je istakao da njegov tim ne mora da nađe motivaciju za naredne mečeve u prvenstvu. Crvena zvezda je savladala najvećeg rivala 3:2 golom u nadoknadi vremena, a trener crno-belih je ponovo naglasio da je nezadovoljan odlukama sa tog meča.

Mnogo im je teže kada smo izgubili 3:2 na onaj način. Mi smo se u toj utakmici osećali neprijatno zbog mnogih odluka.

Odigrali su odlično, iako smo izgubili. U Kupu je zaslužena pobeda Crvene zvezde.

Uticale su priče na igrače, pošto je plasirano kako igrači odlučuju da li će da se igra ili ne. Mi ne vodimo klub.

Ni ja, ni igrači. Radimo ono što se od nas traži, a ja nisam hteo da pravim nikakav cirkus, da urušavam instituciju derbija.

On postoji i pre nego što su se rodili moji roditelji i vi svi ovde. Možda bih u očima navijača bio heroj, ali kroz istoriju bih bio čovek koji bi uradio nešto što nije dobro.

Izgubio je pre dva uzastopna derbija Partizan bodove i u meču sa Čukaričkim, a situacija u kojoj tri meča nema pobede nije ona u kojoj crno-beli žele da se nađu. Imali smo i pre toga utakmicu sa Čukaričkim, gde smo izgubili bodove.

Imamo negativan skor u poslednje tri utakmice, neprijatna je situacija i ovo je najvažnija utakmica za nas, jer se protivnik bori za drugo mesto. Ono omogućava da se ekipa bori za Ligu šampiona.

Imaju odličnog trenera, ekipa su koja voli da igra fudbal i naneli su nam težak poraz na našem stadionu. U prvih pola sata smo primili tri gola iz prekida.

Biće izuzetno teško. Poljuljani smo, ali to ne sme da bude opravdanje.

Na kraju je istakao da motiva njegovoj ekipi ne fali jer je pre svega meč sa TSC-om kvalifikacioni za Ligu šampiona! Ako tu pobede, igrači Partizana će najverovatnije sledeće sezone moći da računaju na kvalifikacije za LŠ.

Rekao sam im: ‘Momci, ovo je borba za kvalifikacije za Ligu šampiona’. Veći motiv od toga im ne treba.

To je to. Ima li neki veći motiv?

Nema. Idemo na pobedu, bez obzira ko je protivnik.

Ali, za protivnika imamo odličnu ekipu, imaju odličnog trenera. Nas je pobedio, uzeo Crvenoj zvezdi na Marakani.

Imam potrebu da kažem navijačima da dođu u što većem broju. (MONDO, N.L.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *