Brat Nikole Jokića udario navijača pesnicom

0

Strahinja Jokić, brat Nikole Jokića, udario je pesnicom jednog navijača tokom meča sa Lejkersima. Snimak ovog incidenta postao je viralan na društvenim mrežama.

Na snimku se vidi da je došlo do svađe i verbalnog sukoba, nakon čega je Strahinja udario čoveka pesnicom u glavu. Natalija, supruga Nikole Jokića, pritrčala je sa svojom ćerkom i uspela da smiri situaciju i odvede Nokolinu braću sa mesta događaja.

Nakon udarca, čovek je otišao ka izlazu, a za sada nema više informacija o celoj situaciji. Nikola Jokić je na drugoj utakmici serije sa Lejkersima upisao tripl-dabl, postigavši 27 poena, 20 skokova i 10 asistencija.

Nagetsi su ostvarili preokret, a koš za pobedu postigao je Džamal Marej nakon promašenog šuta Lebrona Džejmsa. Dok Nagetsi prave preokret na terenu, braća Nikole Jokića stvaraju haos na tribinama.

Njihov postupak izazvao je brojne komentare na društvenim mrežama, uglavnom osuđujući ovakvo ponašanje. Očekuje se da će organizacija Nagetsa preduzeti određene korake povodom ovog incidenta.

Postoje i zahtevi da im se zabrani ulazak u dvoranu i praćenje mečeva u nastavku sezone, ali još uvek nije jasno da li će se to zaista dogoditi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *