Brat Nikole Jokića udario navijača i pokrenuta istraga

0

NBA liga pokreće istragu protiv brata Nikole Jokića zbog sukoba sa navijačem. Dok on na terenu dominira, njegova braća na tribinama prave haos. Nije se dugo čekala reakcija, pošto je NBA liga navodno već pokrenula istragu. Još uvek nema informacija u vezi potencijalne kazne i kakve opcije u tom slučaju.

Do haosa je došlo u Koloradu i na snimku se vidi momenat kada Strahinja i Nemanja Jokić prvo ulaze u verbalni sukob sa jednim čovekom, zatim ga Strahinja udara pesnicom u glavu, kao i da je Nikolina supruga Natalija sa ćerkom pritrčala da smiri situaciju. Navijač je posle toga samo odšetao i napustio dvoranu, pojavile su se spekulacije da je u pitanju fan tima iz Los Anđelesa, ali nema potvrde još uvek. Klip incidenta proširio se na društvenim mrežama, pa tako pojedinci traže da se Jokićevoj braći zabrani ulazak u dvoranu. U NBA ligi očigledno ne žele da čekaju, istraga je navodno već pokrenuta.

(MONDO – N.S.) BONUS VIDEO: Nikola Jokićev stariji brat Strahinja udario je navijača nakon što su Nuggetsi preokrenuli zaostatak od 20 poena protiv Lejkersa. – ClutchPoints (@ClutchPoints) (preko cgallegos67/TT) [pic.twitter.com/gjYzt7c1kE] [23. april 2024.]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *