Nebojša Čović: Navijači nas neće terati iz Crvene zvezde

0

Nebojša Čović komentarisao je skandiranje “Uprava napolje” tokom meča Crvene zvezde. Istakao je da je od 2011. godine Zvezda najuspešniji klub na ovim prostorima i izrazio nerazumevanje za nezadovoljstvo navijača. Osvrnuo se na poraz u Istanbulu ocenivši ga kao bruku i sramotu, ali istakao da bi trebalo više vremena da se analizira šta sve to predstavlja bruku i sramotu.

Čović je takođe kritikovao kampanju koja insistira na tome da je Zvezda neuspešna, ističući da su neki drugi uspešni klubovi dugo vremena ostali bez trofeja, uprkos velikim ulaganjima. Takođe je osporio skandiranje “Uprava napolje” navodeći da ih nisu birali i da ih neće terati napolje, te je istakao da bi oni koji to zahtevaju trebalo da dođu i objasne gde tačno bi “napolje” trebalo da bude, naglašavajući da su već čuli mnoge slične priče. Takođe, Nebojša Čović je izjavio da od tog trenutka navijači koji su skandirali “Uprava napolje” snose odgovornost za svaki potencijalni neuspeh košarkaškog kluba Crvena zvezda.

Takođe je istakao da kod njega “nema nervoze” i da je poraz od Efesa, kao i loša partija protiv Studentskog centra, posledica zanemarivanja psihološke pripreme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *