Nebojša Čović o skandiranju Uprava napolje na Zvezda Studentski centar

0

U emisiji “U obruču” na TV Arena sport, Čović je izjavio: “Ko zna bolje, neka dođe i uzme da radi.” On je postavio pitanje o tome kako bi se najavila nova sezona ukoliko bi bila u klubu, ističući da postoji niz okolnosti koje treba uzeti u obzir. Naveo je da Zvezda nije imala zatvoren budžet kad su počinjali sezonu, a da je budžet za igrače ove sezone iznosi 12,2 miliona evra bruto. Takođe, istakao je pravila Evrolige o ograničenju igračkog budžeta na 65 odsto.

Čović je rekao da prate medijsku atmosferu i kritike, ali istakao je uspehe kluba i potrošnju budžeta u odnosu na druge klubove. Pozvao je one koji misle da mogu bolje da dođu i rade jer postoji ozbiljan Upravni odbor. Takođe je istakao izazove s kojima se klub suočava, poput finansijskih problema i nedostatka kontinuiteta igrača. Pritom je dodao da je klub jedan od najtransparentnijih, i da je spreman da posluša svaki dobronameran savet.

Na kraju, Čović je izrazio svoje stavove o tretmanu Zvezde od strane sudija, finansijskim izazovima u klubu, i istakao je svoj status i doprinos klubu od 2011. godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *