Problemi Partizana pred večiti derbije sa Crvenom zvezdom

0

Partizan ima velike probleme pred dva meča sa Crvenom zvezdom. Problemi su svuda – od golmana do napadača, od trenera do igrača.

Nažalost po crno-bele situacija u klubu uopšte nije dobra pred dva meča sa najvećim rivalom. Do tada mnogo toga mora da se reši u crno-belom taboru.

Pa da krenemo redom. On je odmah posle utakmice sa “brađanima” pričao o tome i odluci arbitra Ilića da mu pokaže javnu opomenu.

Nije u pitanju ovde Igor Duljaj, već jedna tradicija kao što je Partizan. Ne znam da li je to ikad bilo u istoriji.

Nisam ga vređao, ni psovao mu majku kao što je pisalo u izveštaju, nisu to nekorektne stvari da se na ovaj način pokazuje sila. Svakako je da će Igor Duljaj spremiti ekipu, ali kada meč počne biće mu zabranjeno da komunicira sa svojim stručnim štabom i Zavišićem.

Minutu u prvenstvu i na kraju poraz od Čukaričkog 3:2. Tada je ipak stao na gol i iako je primio dva pogotka nije imalo šta da mu se zameri, bio je možda i igrač utakmice.

Sada se povredio i morao je da ga zameni Miloš Krunić u 39. minutu, pa stručni štab brine i zbog njega. Osim toga Partizan je remizirao u Lučanima, poražen je u Kruševcu i remizirao je na “Marakani”.

Osim toga ove sezone je Partizan već primio 35 golova, čak gol više nego u celoj prošloj sezoni, a to je po rezultatima tek četvrta odbrana u Superligi što sigurno nije ono čemu su se u Humskoj nadali. Dobio je otkaz, a videćemo da li će Zavišić kao nekadašnji defanzivac uspeti na neki način do derbija da popravi defanzivu tima.

Prošli put je Partizan primio dva gola od Crvene zvezde i uzeo bod, sada bi teško mogao da se nada da uz dva primljena gola ponovo dođe do bodova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *