Crvena zvezda Studentski centar live broadcast TV Arena sport

0

Crvena zvezda igra prvi meč u plej-ofu protiv Studentskog centra. Radi se o mladoj ekipi i naš cilj je bio da uđemo u plej-of, što smo na kraju i uspeli.

Četvrtfinalni mečevi protiv Zvezde su nam nagrada za sve što smo do sada uradili, ali nećemo ići na utakmicu sa belom zastavom. Ako razmišljamo da je to samo nagrada, onda nemamo šanse da iznenadimo.

Lopta je okrugla, nikada se ne zna, i uvek idem sa mišljenjem da ćemo biti potpuno spremni da probamo da iznenadimo. Zvezda je ove godine možda i najbolja napadačka ekipa u ligi, i dokazali su u regularnom delu sezone.

Nama ne odgovara njihov stil igre, jer imaju na svakoj poziciji igrača koji pravi prednost, ali i u odbrani mogu igrati više različitih stvari. On je početkom aprila na gostovanju Zvezdi priznao da navija za crveno-bele.

Crveno-beli su u oba međusobna meča savladali večerašnjeg protivnika, i u Podgorici i u Beogradu. Vest o tome da “Topov sin” ide u SAD objavio je njegov agent, Miodrag Miško Ražnatović.

Crno-beli igraju protiv Igokee, i prvi meč te serije biće odigran u Beogradskoj areni u sredu od 18.30. Dočekajte je i ispratite u tekstualnom prenosu uz MONDO.

Bitno je da na sva zvona kazitre kako nam “pomaze” sa 3 miliona fk dok svojoj mezimici trpa 50 miliona prekovraznih firmi. Gde je Jelisalvetaaa, gleda sa Terzićem utakmicuuu…. Titula je naša.

Ako je ne osvojimo, to bi baš bilo ozbiljno iznenađenje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *