Igor Duljaj praises Samed Baždar from Partizan

0

Igor Duljaj veruje u mladog fudbalera Sameda Baždara koji se nije proslavio jesenas. Ipak, dok se skroz ne uigraju u timu Igora Duljaja, potrebno je da “iskoče” i oni fudbaleri koji su dugo u timu, a tek su sada počeli da se nameću. I sam fudbaler iz Novog Pazara je već bio samokritičan prema sebi i zna da je “razočarao mnoge” i da sad mora da se dokaže, ali Duljaj je tu da ga “izvuče” na pravi put. *”Ne treba on nikome da se dokazuje već da radi ono što najbolje zna.

Ekipa i mi smo tu samo servis da mu pomognemo. Kako njemu tako i svima. Drago mi je što je neke stvari shvatio. To su mladi momci, ja ih razumem jer sam prolazio kroz takav period.

Doduše, nisam tako dugo bio u tom ‘vakumu’, da li ću otići ili ostati. Ovo su nove generacije, telefoni ‘rade’, neka obećavanja. On je, da kažem, bio malo ‘izgubljen’, tako da mu kolektiv i Partizan želi sve najbolje. Odlično je odradio pripreme i potrebno je da sačeka njegovih pet minuta.

A oni će se pojaviti…”*, naglasio je Duljaj i dodao da će od protivnika zavisiti na kojoj poziciji – kao napadač, iza dvojice špiceva…

*Mnogo je doneo ne samo on već i drugi igrači. Fudbalska pijaca pokazuje ko koliko vredi. Videli ste da su dvojica igrača Partizana otišli u odlične klubove, u top lige. On je imao mnogo ponuda, bio je i on na slatkim mukama.

Klub je odoleo tim ponudama, tako da je Saldanja, bar za sada, član Partizana. Nadam se, do kraja sezone”*, zaključio je Duljaj. BONUS VIDEO:
(MONDO – M.V.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *