Igor Duljaj suspendovan zbog komunikacije sa Albertom Nađom pred derbi

0

Igor Duljaj neće moći da vodi ekipu zbog suspenzije, pa će tokom utakmice biti na tribinama. Večiti derbi, biće to jedan od dva duela u kratkom vremenskom razmaku. Na prvom duelu na klupi crno-belih neće moći da sedi Igor Duljaj zbog žutih kartona. Svestan je i sam da je situacija neobična.

Ima tu i moje krivice, zbog kartona koje sam dobio na nekim prethodnim mečevima. Može to da bude problem u komunikaciji, ali se ekipa sprema za ono što ih čeka. Nije još uvek siguran gde će biti na “Marakani”. “Ne znam na kom delu stadiona ću se naći.

U svakom slučaju, treniramo. Kolege će imati instrukcije, igrači znaju šta se traži. Jedino na poluvremenu neka telefonska komunikacija, da se dogovorimo da li je potrebna izmena. Zavisiće i od rezultata, videće se šta je logično.

“Nemam to iskustvo i taj kvalitet, potrebno je da prođe neko vreme, da trener u datom trenutku može da vidi nešto. Zato postoje pomoćnici, kolege, koji mogu da ukažu na nešto što vi ne vidite. Posao je težak. Lakše se vidi kada ste gore iz možda neke druge perspektive.

Treniramo, igramo kako igramo, igrači kada izađu na teren, znaće ko šta treba da radi”, zaključio je Duljaj. (MONDO – N.S.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *