Igor Duljaj o svojoj budućnosti i naručenim tekstovima

0

Igor Duljaj je nedavno dao izjavu novinarima u kojoj je govorio o svojoj budućnosti u Partizanu. Istakao je da se neće poljuljati naručenim tekstovima koji se pojavljuju u medijima. Rekao je da uvek ima naručenih tekstova, ali da ga to ne utiče i da će i dalje raditi kako zna i ume.

Naglasio je da klub uvek može pronaći rešenje, te da se to neće odraziti na njega. Takođe je istakao da je najbitnije da ekipa ostane fokusirana jer je ulog veliki. Duljaj je otkrio da je dobio poziv od generalnog direktora Partizana koji mu je rekao da sve što je izašlo u novinama nije istina, a Duljaj je odgovorio da zapravo uopšte ne čita novine.

Takođe je izjavio da mu ne bi smetalo ni da se traži novi trener, jer po njegovom mišljenju, nema problema. Istakao je da je Partizan iznad svih nas i da je on samo mali deo istorije kluba. Pomenuta su i eventualna dešavanja oko trenerskog staba i consequentni uticaj na ekipu.

Duljaj je govorio o važnosti momenta u kojem se ekipa trenutno nalazi, ističući da navijače interesuje samo trenutni uspeh kluba i borba za trofeje. Pored toga, naglasio je da je svjestan kadrovskih problema pred meč sa TSC-om, te da će tek nakon današnjeg treninga znati na koga može računati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *