Nikola Jokić genijalan odluka, prijavio Janisa kod sudija

0

Pogledajte kako je Nikola Jokić u završnici utakmice “otkucao” Janisa Adetokunba kod sudija da po 10 sekundi “krade” za slobodna bacanja. Nije pomogla ni promena trenera u Baksima, gde je sada Dok Rivers uspeo da ispusti dvocifrenu prednost protiv Nagetsa, a sve zbog daleko bolje koncentracije koju je imao Jokićev tim.

To se najbolje videlo u samoj završnici utakmice kada je Jokić možda i prvi uspeo da “izvuče” od sudija da Janisu Adetokunbu sviraju nešto što uvek nekako propuste da vide. Čak su i navijači u čudu kako je nekome pošlo za rukom da ukaže da Grk već godinama koristi to što su mu sudije “gledale kroz prste”, a sada je Jokić to promenio… O čemu se radi? Uspeo je da im ukaže da Adetokunbo konstantno “krade” po deset sekundi da bi se spremio za slobodno bacanje, i to bi sada moglo da se promeni u budućnosti. Pogledajte trenutak kada je Janisu “oduzeto” slobodno bacanje na samo šest poena zaostatka: Jokic lobbies the officials into calling a 10-second free throw violation on Giannis— Rob Perez (@WorldWideWob)[pic.twitter.com/nTkmquX5mF] [January 30, 2024]

Uprkos tome što je “drukao” svog rivala kod sudija, Jokić je pun poštovanja za Adetokunba i posebno ga je nahvalio posle meča: *”Mislim da je sjajan takmičar, hoće da dobije svaku utakmicu, igra sa takvom silom i moći i to je ono što ga čini dobrim, ma sjajnim zapravo. Svaku utakmicu tako igra, bilo da je ovde, u Evropi, za reprezentaciju ili na Ol-staru”,* rekao je Jokić.

BONUS VIDEO: (MONDO – M.V.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *