Hwang wants to leave Red Star for AEK

0

Hvang In Bum bi navodno mogao da napusti Crvenu zvezdu posle samo šest meseci. Prema informacijama grčkog portala “Sportdog”, Hvang bi voleo da se vrati upravu u Grčku gde je za njega zainteresovan AEK. Da li je to izvodljivo, teško je reći, pošto se prelazni rok u ovoj zemlji zatvara 31. januara u ponoć, što će reći da je ostalo vrlo malo vremena za dogovor.

U svemu tome spominje se i da je Vladan Milojević imao dobru saradnju sa rukovodstvom AEK-a, u kome je kratko radio, pa se u Grčkoj nadaju da bi mogao da im pomogne pri transferu Hvanga. Takođe, spominje se i da postoje određeni “finansijski problemi” po Hvanga u Beogradu, a dodaje se i da je Zvezda ispala iz Evrope, tako da će klub tokom proleća igrati samo domaću ligu koja nije naročito atraktivna Južnokorejcu.

Pravo niotkuda “otimaju” ga Grci – rastanak posle 6 meseci? Podsetimo, Hvang je odigrao 18 utakmcia za Crvenu zvezdu prošle jeseni i zabeležio je po dva gola i asistencije, dok ga Milojević još nije upoznao na pripremama zbog obaveza sa reprezentacijom Južne Koreje na Azijskom kupu nacija. BONUS VIDEO: (MONDO – M.V.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *