Crvena zvezda je prodala Stefana Mitrovića Veroni

0

Crvena zvezda je odlučila da u nastavku sezone može bez Stefana Mitrovića. Mitrović (21) je oduševio Dejana Stankovića i insistirao je na njegovom dovođenju u leto 2022. godine za 500 hiljada evra, potom se pričalo da je Zvezda odbila ponudu od pet miliona evra za njega, da ga prati i Barselona, ali njegove partije u crveno-belom na kraju nisu ispratile tako ambiciozne najave. Činilo se na početku ove sezone da će ipak “eksplodirati” kod Baraka Bahara, ali i to je bilo kratkog daha, pa je Zvezda zato odlučila da ga proda već ove zime.

Transfer je na društvenim mrežama potvrdio i njegov otac uz poruku da je ponosan, a očekuje se da će Verona u toku današnjeg dana predstaviti brzonogog fudbalera sa kojim se nada da će moći do opstanka u Seriji A. Proud of you Stef— Ivanmitro75 (@ivanmitro75) [@stefanmitrovic_] [pic.twitter.com/xJcsSZjMct] [January 31, 2024]

Stefan Mitrović je inače rođen u Kruševcu, ali je igračku karijeru počeo u Kanadi u kojoj je živeo od ranog detinjstva. Tokom 2019. godine je zapao za oko Radničkom iz Niša i nije dugo trebalo da “odskoči” u Superligi gde je na 61 nastupu upisao 13 golova i četiri asistencije.

U dresu Zvezde, nije ponovio te partije, pa je zbog žestoke konkurencije na levom boku nastupio 56 puta i zabeležio devet golova. Možda je i to uticalo da se ne razvije do kraja. BONUS VIDEO: (MONDO – M.V.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *