Red Star’s statement after the derby with Partizan

0

Crvena zvezda je objavila saopštenje nakon derbija sa Partizanom. U “Areni” je ostvaren trijumf koji je timu doneo korak bliže prvom mestu i prednost domaćeg terena u ABA ligi. Posle napetih dešavanja na meču, klub se oglasio zahvalivši navijačima na podršci i ističući važnost njihove uloge u postizanju važne pobede. Takođe, klub je najavio da je video snimak događaja na derbiju dostupan javnosti i pozvao navijače da podrže tim na sledećoj utakmici protiv Valensije.

Oglas Crvene zvezde dolazi nakon derbija sa Partizanom u punoj beogradskoj “Areni”. Trijumf tima približio ih je prvom mestu i domaćem terenu u ABA ligi. U saopštenju klub je izrazio zahvalnost navijačima na podršci i pozvao ih da dalje podrže tim na narednoj utakmici protiv Valensije.

Klub Crvene zvezde objavio je saopštenje posle meča sa Partizanom, ističući zahvalnost navijačima na podršci i važnosti koju su imali u postizanju važne pobede. Takođe, klub je najavio da je dostupan video snimak dešavanja na derbiju i pozvao navijače da se pridruže u pružanju podrške timu u sledećoj utakmici protiv Valensije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *