Novak Đoković daje izjavu nakon poraza od Janika Sinera u konferenciji za medije

0

Novak Đoković odgovarao je na pitanja novinara posle poraza od Sinera. Nije dobio ni šansu da dođe do finala i borbe za 25. grend slem trofej, 11. u Melburnu. Priznao je to i sam Novak na konferenciji posle meča gde je bio samokritičan.

“Čestitam Janiku, odigrao je sjajno i ovaj meč i ceo turnir do sada. Nadigrao me je u potpunosti i zaslužio je da prođe u finale. Jedan od najgorih grend slem mečeva koje sam ikada odigrao, bar koliko se ja sećam. Nisam odustao, borio sam se, podigao nivo igre u taj-brejku, onda taj gem u četvrtom setu gde sam imao 40:0 i izgubio gem, bilo je tu i vetra po malo… Nivo igre koji sam prikazao uopšte nije bio dobar.”

“Tokom celog turnira nisam bio blizu svog najboljeg nivoa, možda samo protiv Manarina. Malo me iznenadilo, nisam očekivao da ću da igram toliko loše u prva dva seta. Nisam igrao kao što inače igram. Nisam se osećao svoj na svome u Australiji kao što je inače slučaj.”

“Neki će reći da je polufinale dobar rezultat. Ali, ja očekujem najviše od sebe uvek. Imam visoka očekivanja i za ostale grend slemove, Olimpijske igre takođe. Nisam igrao onako kako znam i umem i to je činjenica, ali ne znači da je ovo početak kraja. Iako neki vole to da kažu. Hajde da vidimo šta će se dogoditi do kraja sezone”, zaključio je Đoković.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *