Novak Đoković Spašavao Adrijana Manarinu iz hotelske sobe

0

Na Australijan openu, Novak Đoković će se suočiti sa svojim sledećim protivnikom, Adrianom Mannarinom. Mannarino je poznat po tome da odbija da sazna ko će mu biti protivnik i na ovoj turneji nije izuzetak. On je zamolio voditelja da mu ne otkriva ime svog sledećeg protivnika, jer želi samo da uživa u igri.

Iako Mannarino pretpostavlja da će se boriti protiv Đokovića, jer su obojica u istom delu žreba, igrač ne želi da se opterećuje sa takvim razmišljanjima. Trenutno je on rangiran kao 19. teniser na svetu i do sada je uspešno prošao tri rundu turnira. Pobedio je Stana Vavrinku, Đaumea Munara i Bena Šeltona. Iako je njegov protivnik bio bolje rangiran od njega, Mannarino je na kraju trijumfovao, što je bila iznenađujuća pobeda.

Ovo će biti peti put da se Mannarino suoči sa Đokovićem. U prethodna četiri susreta, Đoković je svaki put pobedio, ali su neki mečevi bili veoma izjednačeni. Mannarino će se sigurno setiti da su prva dva meča odigrana na Vimbldonu 2016. i 2017. godine i oba puta je Đoković pobedio. Oni su se takođe sastali u četvrtfinalu Kvinsa 2018. godine, gde je opet Đoković izašao kao pobednik. Poslednji put su igrali u Sinsinatiju iste godine, gde je Đoković ostvario još jednu pobedu. Trenutno, Đoković je nepobediv protiv Mannarina sa skorom od 4-0.

Pored mečeva na terenu, Mannarino i Đoković se povezuju i sa van-teniskim događanjima. Na US Openu, Mannarino je bio u kontaktu sa zaraženim koronom, što je rezultiralo time da bude smešten u karantin. Đoković je pokušao pomoći i intervenisao kod guvernera Njujorka da se ova odluka poništi, kako bi Mannarino mogao igrati. Na kraju se Mannarino našao na terenu i izgubio od Aleksandra Zvereva. Ovaj incident je sigurno ostao u svesti Mannarina i on će imati taj faktor na umu tokom meča.

Ukratko, Mannarino je hrabar protivnik koji ne želi da se zamara sa razmišljanjima o svom sledećem protivniku. Bez obzira na njegovu prethodnu pobedu, izazov protiv Čokovića je veliki. Ipak, Mannarino će pružiti svoj maksimum na terenu i pokušati da iznenadi svetskog broja 1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *