Novak Đoković dostavlja poruku božjeg javljanja na kameri

0

Novak Đoković je danas ostavio poruku na kameri Australijan opena koja je privukla pažnju svih. Đoković je poznat kao veliki vernik i nije zaboravio da je danas praznik Bogojavljanje, veoma važan u kalendaru Srpske pravoslavne crkve. Ovaj praznik se obeležava u spomen na događaj kada je Sveti Jovan krstio Isusa Hrista u reci Jordanu. Vernici Srpske pravoslavne crkve tradicionalno se danas pozdravljaju sa “Bog se javi” i “Vaistinu se javi”. Đoković je ostavio ovu poruku na kameri kako bi izrazio svoju veru i obeležio praznik.
U međuvremenu, Đoković je pobedio Ečeverija u trećem kolu Australijan opena i plasirao se u četvrto kolo. Njegov sledeći meč trebalo bi da se igra u nedelju ujutro u Melburnu. Đoković je igrao izuzetno dobro u meču protiv Argentinca i svi razlozi su za optimizam i veru da će nastaviti da podiže svoju formu za drugu nedelju turnira.
Ova moćna poruka koju je Đoković ostavio na kameri odzvanja Srbijom i privlači pažnju celog sveta. On je sa samo tri reči na srpskom jeziku uspeo da prenese svoju veru i inspiriše mnoge ljude.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *