Viktor Klaver discusses the death of Dejan Milojević

0

Viktor Klaver je nedavno govorio o Dejanu Milojeviću i tragediji koja je potresla svet košarke. Klaver je pričao o njihovom susretu pre 18 godina, kada su obojica bili mladi igrači u Valensiji. Dejan je tada namerno otišao u Valensiju nakon Partizana, izbegavajući jače klubove kako bi uživao u životu. Klaver je pohvalio Dejana kao igrača i trenera, ističući značaj koji je ostavio u mnogim ljudima.

Klaver je napomenuo da nije često bio u kontaktu s Dejanom u poslednjim godinama, ali da je Dejan imao veliki uticaj na njega kao mladog igrača u Valensiji. Dejan je bio skroman i pozitivan, prenoseći svoju energiju i na igrače kao trener. Klaver je priznao da je Dejan bio mentor mnogima, kako u Srbiji, tako i u svetu.

Valensija se oglasila nakon smrti Milojevića, ističući koliki je značaj Dejan imao na njihov klub tokom svojih godina provedenih tamo.

Nažalost, njih dvojica nisu ostali u kontaktu nakon što su se razišli, ali Dejanova pojava i sve što je postigao su ostavili trajan utisak na Klavera i mnoge druge ljude. Dejan je bio cenjen kao igrač i trener, a njegova ljubav prema košarci ostaje neizbrisiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *