Video snimak Novaka Đokovića kako pleše pred meč Junajted kupa

0

Novak Đoković je započeo svoje pripreme za teniski meč protiv Aleksa De Minora na poseban način. Pre izlaska na teren, Đoković je pokazao svoj plesni talenat, izvodeći nekoliko sekundi neviđenih plesnih pokreta. Nakon toga, skinuo je naočare koje je nosio, široko se osmehnuo i prešao na ozbiljnije pripreme za meč.

Đoković je ove godine odlučio da provede vreme u Pertu sa reprezentacijom Srbije kako bi se pripremio za Australijan Open. Od dolaska u Australiju, Đoković je privlačio pažnju javnosti i pravio spektakl. Njegovo prikazivanje plesa na terenu samo uklapa u njegov imidž – ne samo da je najbolji teniser svih vremena, već je i sjajan zabavljač među teniserima.

Pored ovog događaja, Đoković je ostavio veliki utisak i na javnost svojim nastupima u Australiji. Njegova energija i pozitivan stav su bili vidljivi svuda, a oduševljenje publike samo je raslo. Đoković je zaista pokazao da je izuzetno talentovan i van terena.

Ukratko, Novak Đoković je priredio nezaboravne trenutke pred svoj meč sa Aleksom De Minorom. Njegov ples i pozitivan stav su bili samo deo spektakla koji je priredio u Australiji. Svi ti trenuci samo potvrđuju da je Đoković ne samo izuzetan teniser, već i sjajan zabavljač.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *