Is Jokić Playing for Serbia at the Olympics? Will Orlovi Win the European Championship? Partizan Unifying Titles in Football and Basketball?

0

To su samo neke od brojnih zanimljivih igara koje se nalaze u ponudi u specijalu kladionice Mozzart. Ova godina je ostavila različit utisak na ljude, ali može se reći da je bila sadržajna. Sada je vreme da se osvrnemo na najzanimljivije događaje i da ih rezimiramo, ali takođe moramo razmišljati i o budućnosti.

Kladionica Mozzart je spremila interesantan specijal za narednu godinu. Imate na raspolaganju 38 zanimljivih igara i jasno pitanje da li će se određeni događaj ostvariti ili ne. Na primer, Nikola Jokić će ponovo obući dres reprezentacije Srbije. Sve ove igre imaju svoje kvote i na vama je samo da pogađate.

Očekuje se da će centralni događaj naredne godine biti Olimpijske igre, pa se većina igara u ponudi odnosi na njih. Da li verujete da će naša atletičarka Angelina Topić osvojiti medalju u Parizu? Ako da, kvota je 8,00. Ivana Španović se nada svom prvom olimpijskom zlatu, a oni koji veruju u to mogu naplatiti kvotu od 4,00. Da li mislite da će Srbija osvojiti barem tri zlatne medalje? Kvota je 2,03. Da li verujete da će odbojkašice i Novak Đoković doneti dva od ta tri zlata? Kvota je 17,0.

Drugi najveći sportski događaj u narednoj godini će biti Evropsko prvenstvo u fudbalu. Mozzart je tu ponudio kvote za najoptimističnije navijače. Da li verujete da će FK Crvena zvezda osvojiti duplu krunu? Kvota je 2,20. A da će toliko željeni uspeh izostati, kvota je 1,60. Da li verujete da će Partizan osvojiti titule u Mozzart Bet Superligi i ABA ligi? Kvota je 7,00, dok je kvota da će neko drugi sprečiti ovaj uspeh 1,07.

Kao dodatak, Mozzart je ponudio igre koje se odnose na takmičenja klubova. Da li verujete da će dva premijerligaška kluba osvojiti i Ligu šampiona i Ligu Evrope? Kvota je 10,0. A da će ovaj uspeh ostvariti španski klubovi, kvota je 100.

Sve ove igre su samo deo bogate ponude koju kladionica Mozzart ima za narednu godinu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *