Željko Obradović produžio ugovor sa Partizanom

0

Gotovo je! Željko Obradović će definitivno ostati u Partizanu i nakon ove sezone, samo ostaje da se vidi na koliko je potpisan novi ugovor.

Vratio se u svoj klub Obradović 2021. godine i tada je potpisao trogodišnji ugovor koji ističe na kraju ove sezone. Sada je on produžen, a u obraćanju Ostoje Mijailovića medijima saznaćemo i na koliko.

Još ranije je Obradović isticao da želi da završi karijeru u crno-belom, a navijači kluba se nadaju da će se to desiti što kasnije. Ostoja Mijailović je u nekoliko prethodnih obraćanja javnosti govorio da se intenzivno radi na produžetku saradnje sa Željkom Obradovićem.

On je od 2021. godine do sada uspeo da uvede Partizan u Evroligu i da osvojio ABA ligu prošle sezone. Ambicije su mu još veće ove sezone i sada ga čekaju susreti sa ekipom Budućnosti u polufinalu plejofa ABA.

Što se tiče budućnosti, spekuliše se da je on potpisao saradnju na dve godine, mada je ranije bilo reči da se govorilo i o dugoročnijem ugovoru. Od 15 časova će se svakako znati svi detalji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *