KK Partizan зависи од Crvene zvezde, izjavio Željko Obradović

0

Željko Obradović je razgovarao sa novinarima dan pre meča sa Valensijom. Ako pobedi Valensiju u petak u beogradskoj Areni i ukoliko večeras u Istanbulu Crvena zvezda Meridianbet savlada Efes, meč u srpskoj prestonici neće imati rezultatski značaj. Obradović je istakao da je bio jasan prema igračima u vezi sa njihovim protivnicima i izrazio uverenje da će Valensija biti motivisana za meč.

Takođe je pohvalio navijače koji podržavaju ekipu, istaknuvši važnost njihove prisutnosti na utakmicama. Obradović je naglasio da nije kontaktirao nikog iz tabora Crvene zvezde Meridianbet, ističući da je to stvar između njih. Naglasio je i značaj navijača i njihovu ulogu u stvaranju atmosfere na utakmicama.

Takođe je najavio da američki košarkaš Pi Džej neće biti spreman za utakmicu sa španskim timom, zbog problema sa kojima se suočava. Željko Obradović iskazao je poštovanje prema navijačima istakavši da se atmosfera na mečevima promenila zahvaljujući njihovoj podršci, te da se nadaju da će i u budućnosti imati podršku istog intenziteta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *