Ostoja Mijailović o Crvenoj zvezdi, Čoviću i Drčeliću

0

Došao sam u klub u oktobru 2017. godine i tada su odnosi bili još gori nego što su sada. Nije reč o lošim odnosima između dva kluba, već između njihovih predsednika. Primećujem da se gospodin Drčelić najavljuje kao novi predsednik KK Crvena zvezda. Imamo normalan odnos i verujem da će se odnosi popraviti samo promenom u njihovom klubu.

Pre mog dolaska, odnosi su bili užasno loši, što potiče iz perioda prethodnog predsednika čije prezime ne želim da spomenem, kao i iz vremena Vujoševića i Danilovića. Ti odnosi su tada bili pokvareni i nikada nisu bili gori. Nikada nisam pokušavao da budem drugi ili treći da bi drugi bili srećni. Uvek sam se trudio da klub bude prvi i da budemo što bolji.

Navijači su to prepoznali. Kada sam došao, govorili su mi da sam poslat u klub da budem drugi, ali ja im poručujem da moraju da pobede na terenu, ne van njega. Sada imamo finalnu seriju i pozivam navijače da navijaju dostojanstveno, da veruju u ono što radimo, a šta će drugi raditi nije moj problem. Mislim da sam pronašao naslednika, ozbiljno vam kažem.

Mislim da je Željko Drčelić čovek koji ima dovoljnu energiju, visprenost i sposobnost da se efikasno suprotstavi izazovima košarke. Mislim da smo pogodili sa čovekom, kao i sa ostalim članovima Upravnog odbora. U tom skautingu, za razliku od igračkog, nismo promašili, što je veoma bitno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *