Nikola Topić se oporavio od povrede i vratio u tim Crvene zvezde

0

KK Crvena zvezda konačno će moći da računa na svog najvećeg talenta. Januara. “Očekuje nas druga utakmica sa ekipom Studentskog centra i jasno je da moramo da odigramo na prvom mestu mnogo, mnogo bolje nego prvu utakmicu u Beogradu. Prvo što moramo da imamo na umu je neophodno da igramo na najvišem nivou, znajući da na drugoj strani imamo takmičarski vrlo dobru ekipu, koja ima svoj kvalitet”, rekao je u najavi utakmice trener Zvezde Janis Sferopulos.

Iskusni krilni košarkaš Beograđana Dejan Davidovac takođe se oglasio: “Očekuje nas drugi meč četvrtfinala protiv SC Derbija. Na prvom smo bili daleko od svoje igre i ritma koju smo uspeli da nametnemo u finišu i dodjemo do važne pobede. Znamo da protiv sebe imamo tim koji je vrlo kvalitetan, to su pokazali u više navrata, pa i na poslednjoj utakmici u Beogradu. Moramo da odigramo mnogo bolje nego u utakmici broj 1, čvršće, energičnije i sa velikom željom da dobijemo meč u Podgorici i okončamo četvrtfinalnu seriju”.

Zvezdina ekipa se odmah nakon drugog meča vraća za Beograd, u slučaju da bude bilo potrebe da se igra “majstorica” ona je zakazana za naredni petak 26.04.2024. godine. (MONDO – M.Š)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *