Trener Vojvodine pred meč sa Crvenom zvezdom

0

Nadaju se u Vojvodini da će prekinuti crni niz protiv Crvene zvezde na “Karađorđu”. “Crvena zvezda će osvojiti ligu, postaće šampion, a od dolaska mog kolege i prijatelja Vladana Milojevića igraju sve bolje i žele da dominiraju. Zvezda ima kvalitetne igrače, ali i mi smo Vojvodina i ne menjamo naš pristup i način igre.

Oni će analizirati nas, mi ćemo analizirati njih i pokušaćemo da njihove dobre strane svedemo na minimum, ali i da iskoristimo neke stvari da mi budemo opasniji. Nema otežavajućih okolnosti, gledamo utakmice, analiziramo se i pripremamo. Svakako da gajimo veliko poštovanje prema Zvezdi, nije lako biti šampion i stalno pobeđivati utakmice i ostati na tom nivou.

U velikim klubovima uvek je pritisak veliki i oni će želeti da se prikažu najbolje što mogu, posebno znajući njihovog trenera i da neće biti kalkulacija”, naveo je Bandović i osvrnuo se na podatak da Vojvodina više od decenije nije pobedila Zvezdu u Novom Sadu. “Slažem se da je to veoma dug period. Kao što znate, možda je to za nekoga čudo, ali ja verujem u čuda i niko ne može da ti kaže šta možeš, a šta ne možeš, to zavisi od nas.

Daćemo sve od sebe da pobedimo posle 12 godina, što je veliki izazov za nas”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *