FK Partizan ugovori i transferi tokom leta

0

FK Partizan očekuje važan meč za vikend i suočavanje s ocenom još jedne sezone bez trofeja. Pred crno-belima su rezovi koji su neizbežni, a osnovno pitanje je da li će trener Igor Duljaj praviti novi tim Partizana. Klub se trenutno fokusira na važan meč protiv TSC-a, ali će nakon toga prionuti pravljenju tima za sledeću sezonu. Prvi korak će biti rešavanje statusa trenera, a ugovori će isteći za nekoliko važnih igrača.

Rekonstrukcija tima će početi od odbrane, koja je identifikovana kao najslabiji deo tima. U klubu se postavlja pitanje da li će trener Igor Duljaj ostati na poziciji, a rekonstrukcija tima se planira od kraja sezone. Ugovori će isteći za nekoliko ključnih igrača, a Partizan će morati da pravi planove za formiranje novog tima. Golman Aleksandar Jovanović je istaknut kao ključni igrač, dok će se rekonstrukcija tima početi od odbrane, koja je bila najslabija karika u dosadašnjem delu sezone.

Generalni direktor Miloš Vazura je otkrio da je bilo ponuda za prodaju ključnih igrača poput Saldanje, ali da su odlučili da zadrže igrača. Partizan se približava letu na koje ga čekaju rezovi, a pravljenje tima za sledeću sezonu će biti osnovni zadatak kluba nakon važnog nedeljnog meča.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *