Ostoja Mijailović o pregovorima sa Željkom Obradovićem

0

Predsednik Partizana je potpuno otvoreno govorio o pregovorima o ostanku najtrofejnijeg trenera Evrope. On ističe da je ključno voditi pregovore sa stručnim štabom i trenerom kako bi se složila ekipa. Mijailović naglašava da tim koji pobeđuje se ne menja i da želi da treneri ostanu u Partizanu. Međutim, ističe da je potrebno znati čime raspolažu i ističe ozbiljnost svog rada godinama.

On takođe komentariše da nije upitan trenerov ostanak i ističe da su pregovori u toku. Takođe, naglašava da je potpuno prirodno da ugovor bude na dve godine, ali nije normalno da neko dobije ugovor duže od trajanja mandata. Predsednik Partizana napominje da je klub veliki i da njegov nastup u Evroligi ne bi trebalo da zavisi od trenera. On ističe da je mnogo faktora koji utiču na to, poput budžeta, mesta u Evroligi, broja navijača, ali da ne bi trebalo da se stvori percepcija da klub neće funkcionisati bez određenih pojedinaca.

Mijailović zaključuje da je potrebno da klub nastavi da funkcioniše i u slučaju promena, te da je prirodno da se to desi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *