Raka Đurović kritikuje sudiju Pavla Ilića zbog nedostatka suđenja u derbiju fudbala.

0

Raka Đurović nedavno je izrazio svoje mišljenje uoči nadolazećeg derbija između Crvene zvezde i Partizana. Na svom Tviter nalogu napisao je: “Hej, Fudbalski savez Srbije, zašto ne sudi opet Pavle Ilić utakmicu Crvena zvezda – Partizan kad je prethodnu odsudio bez greške? Ako je nekad bila prilika da se pokaže potpuna nezavisnost i neutralnost, to je bila ova – izaberete Srđana Jovanovića i svima zapušite usta. Zašto smo znali da se neće to desiti?”

Ovom porukom uključio je i brojne emodžije koje sugerišu na sarkazam. Činjenica je da će umesto Pavla Ilića, utakmicu suditi Miloš Milanović, koji je do sada delio pravdu samo u jednom duelu između Zvezde i Partizana, u finalu Kupa Srbije 2022. godine, kada je Zvezda slavila 2:1. Raka Đurović je izrazio svoje nezadovoljstvo izborom sudije za nadolazeći derbi između Crvene zvezde i Partizana putem Tvitera. Oštro je kritikovao Fudbalski savez Srbije zbog odluke da Pavle Ilić, koji je već jednom uspešno sudio ovaj derbi, ne bude ponovo postavljen za ovu utakmicu.

Đurović je istakao da je, po njegovom mišljenju, izbor novog sudije prilika za Savez da pokaže potpunu nezavisnost i neutralnost. Takođe je naveo da je očekivao da će Srđan Jovanović biti izabran za sudiju, ali se to nije dogodilo. Raka Đurović je izneo svoje mišljenje o izboru sudije za nadolazeći derbi između Crvene zvezde i Partizana na svojem Tviter nalogu, uz upotrebu emodžija koje ukazuju na sarkazam. Đurović je postavio pitanje Fudbalskom savezu Srbije zašto nije ponovo postavljen Pavle Ilić, naglašavajući da je on prethodni derbi sudio bez greške.

Izražavajući svoje nezadovoljstvo, naglasio je da ovo nije prvi put da je Savez napravio takav izbor. Raka Đurović je na svom Tviter nalogu kritikovao izbor sudije za nadolazeći derbi između Crvene zvezde i Partizana, ističući da je Pavle Ilić prethodnu utakmicu odsudio bez greške te se pita zašto taj sudija nije ponovo postavljen. Izrazio je uverenje da je ovo bila prilika za Fudbalski savez Srbije da pokaže nezavisnost i neutralnost, ali se to nije desilo. Đurović je naveo da je očekivao da će Srđan Jovanović biti izabran za sudiju, ali umesto njega, utakmicu će suditi Miloš Milanović, koji je prethodno sudio samo jedan duel između ova dva tima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *