Filip Stojković: Barak Bahar mi smučio fudbal

0

Filip Stojković je nedavno izrazio kritiku na račun Baraka Bahara i njegovog stila fudbala koji je ekipa Crvene Zvezde igrala tokom jeseni. Nakon “večitog” derbija protiv Partizana, odlučeno je da se raskine ugovor sa Izraelcem. Vladan Milojević je uskoro preuzeo tim i uspeo brzo da promeni situaciju u korist crveno-belih, podsećajući na period kada je bio ključan u osvajanju šampionske titule za ekipu sa “Marakane”.

Stojković je u nedavnom intervjuu za “Mozzart Sport” izjavio da je pratio utakmice Crvene Zvezde, ali da mu je bilo teško to činiti tokom jeseni, dok je Bahar bio trener. Naglasio je da je situacija bila nejasna, sa nedovoljno jasnim taktikama i sistemima igre. “Srećom, Vladan Milojević se vratio.

Rezultati su odmah stigli, jer, koliko vidim, Zvezda ima gol razliku 20:0 u poslednjih sedam utakmica,” dodao je Stojković. On je istakao da je odigrao gotovo 100 utakmica za Zvezdu, osvojivši tri puta titulu prvaka Srbije sa timom. Filip Stojković trenutno igra za LASK iz Linca, gde je ove sezone zabeležio 27 nastupa.

Takođe su igrali i u Ligi Evrope, a Stojković je postigao jedan gol i imao četiri asistencije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *