Vladan Milojević o sudijama u večitom derbiju

0

Vladan Milojević je nedavno istakao da se previše pažnje pridaje delegiranju sudija za večiti derbi. Istakao je da je podrška sudijama u srpskom fudbalu mnogo važnija. Sudija Pavle Ilić je drugi put uzastopno izabran da sudi najveću utakmicu srpskog fudbala, a Milojević nije imao prigovore na izbor sudija za ovaj meč. Milojević je naglasio da klub ima organe koji se bave ovim pitanjem i da ima puno poverenje u Fudbalski savez Srbije.

On ističe da su sudije živi ljudi i da su nepravedno tretirane, te da njihove greške često manje privlače pažnju nego što je to slučaj sa greškama drugih. Takođe je istakao da treba rasteretiti sudije od prevelikog pritiska i da je važno pružiti im podršku. Smatra da je potrebno više pozitivnosti i manje negativnosti kako bi se postigli bolji rezultati. Milojević je izrazio puno poverenje u sve sudije koje sude, ističući da su naši i najbolji su.

On je naglasio da klub nema opterećenja i da pritisak koji osećaju vezan za utakmice protiv velikih ekipa proizlazi iz sportskog rivalstva. Sviđa li se tebi ova prerada teksta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *