Karlo Anćeloti se rasplakao zbog Kazemira

0

Nije bilo lako odlučiti se na napuštanje Reala, pogotovo kada sam video Karla Anćelotija kako plače. Treći partner iz našeg veznog reda će ostati na petom mestu, uprkos Anćelotijevim suzama i molbama da ostane u Madridu.

Nakon devet godina provedenih u Španiji, 2022. godine, napustio sam Real Madrid nakon 336 odigranih utakmica i osvojenih 18 trofeja, za sumu od 70.000.000 evra. Ipak, Anćeloti je gotovo uspeo da me zadrži.

Nije želeo da naš najmlađi veznjak, koji je godinama dominirao, ode pod bilo koju cenu. Ova anegdota otkriva poseban odnos koji “Don Karlo” neguje s igračima.

Kada sam mu rekao da odlazim, on je već znao, a kada sam ušao u njegovu kancelariju, video sam ga kako plače i izjavljuje koliko me voli, što me navodilo na sumnju u moju odluku. Dve godine kasnije, udaljio sam se od nivoa fudbala koji sam igrao u Real Madridu, ali sam ipak mogao da navijam za Real protiv Mančester sitija u Ligi šampiona.

Iako mi nije bilo lako gledati kako “kraljevski klub” brani svoju poziciju, Real zna kako izaći kao pobednik iz takvih utakmica. Međutim, bio sam zabrinut, s obzirom na jaku ekipu Sitija i njihovog neverovatnog trenera koji zna šta radi.

Real se branio, branio i branio. (MONDO, N. L.)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *