Luka Modrić šutnuo loptu na tribine posle penala protiv Mančester sitija

0

Luka Modrić je jednim gestom posle promašaja pomogao svom timu. Iako je bio određen za prvog izvođača penala, bio je to lak posao za golmana “građana” Edersona, koji je pročitao u koju stranu će šutirati nekadašnji osvajač Zlatne lopte i zaustavio je loptu. Kada je promašio penal, Modrić je uzeo loptu i šutnuo je visoko na tribine, među navijače.

Posle njega je penal šutirao Bernardo Silva, ofanzivac Sitija, i bilo je potrebno da prođe četrdesetak sekundi dok su navijači vratili loptu u njegove ruke. U tom trenutku, “momentum” se vratio na stranu Reala i na tom talasu Madriđani su trijumfovali i prošli u polufinale. “Taj potez ga je izbacio iz ravnoteže i iz ritma.

Možete da vežbate rutinu, tehniku, možete da trenirate i zalet ka lopti. Ali to je nešto što ne možete da trenirate, šta da radite kada lopta ode u publiku. Taj period se možda ne čini dugačkim, ali to je zapravo mnogo vremena jer čekate tamo i razmišljate – da li da promenim poziciju?

Da li da promenim stranu u koju ću da šutnem? I odjednom, taj penal ispadne ‘mekan'”, rekao je Leskot. Epilog burne noći na Itihadu je poznat – Real Madrid ušao je u polufinale Lige šampiona protiv Bajerna, dok će u drugom igrati Pari Sen Žermen i Borusija Dortmund.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *