Jago dos Santos se smeje nakon debakla Zvezde u Evroligi

0

Košarkaš Partizana Bruno Caboclo otkrio je da je Jago dos Santos bio raspoložen nakon poraza Crvene Zvezde od 45 razlike. Dos Santos, koji igra na poziciji plejmejkera za Zvezdu, je prijatelj sa Kaboklom i nakon meča je otkrio neke detalje. Kaboklo je rekao da će pokušati da pobedi, ali da to nije uspeo, što je u redu. Priznao je da je težak poraz, ali da se to dešava i da su igrači odgovorni za sebe.

Takođe je izjavio da će se truditi da preuzme odgovornost jer njihov tim nije prošao dalje. Kaboklo je takođe govorio pred novinarima o planovima i ciljevima Partizana za preostale mečeve u Srbiji i regionu. Naglasio je da je njihov cilj osvajanje ABA lige i domaćeg prvenstva i da će svakodnevno raditi na tome. Izrazio je nadu da će osvojiti trofeje i istakao da veruje u njihove velike šanse.

Takođe je istakao značaj meča protiv Valensije u Evroligi, iako rezultat nije uticao na konačan plasman. Kaboklo je takođe naglasio da je fokus njihovog tima sada na plej-ofu ABA lige, koji smatra najboljim vremenom za igru. Otkrio je da će se morati fokusirati na početak i otvoriti mečeve malo bolje, te da će morati igrati jako do kraja. Izjavio je da veruje da je meč bio značajan i da su igrali za svoje navijače koji su ih podržavali tokom cele sezone.

Uvek se trude da igraju najbolje što mogu za navijače i tim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *