Matijas Lesor: Željko Obradović plakao zbog poraza od Zvezde

0

Matijas Lesor je govorio o svojoj ljubavi prema Partizanu i odnosu sa Grobarima. Njegovo angažovanje u ekipi tokom Evrolige jasno govori o njegovoj povezanosti sa timom. Iako je u Srbiji prvo igrao za Crvenu Zvezdu (2017/18), postao je omiljen među navijačima Partizana, te je bio jedan od najboljih igrača od 2021. do 2023. godine.

U tom periodu, Lesor je igrao svoju najbolju košarku, što ga je dovelo do toga da postane deo idealne petorke Evrolige. Sa Partizanom je takođe osvojio ABA ligu pre nego što je prešao u Panatinaikos. Lesor je podelio svoje osećaje o finalu Kupa Radivoja Koraća 2022. godine, kada je Zvezda pobedila Partizan 85:68.

Istakao je da je to iskustvo došlo postepeno, posebno ističući finalnu utakmicu i emocije koje su proizašle iz poraza. Postao je svestan koliko je to izuzetno važno za igrače i navijače, primećujući da su kapiten i trener bili emotivno pogođeni. On je takođe istakao svoju podršku navijačima i njihovu posebnost, napominjući da su im pružili podršku nakon poraza, dok bi drugi navijači verovatno reagovali drugačije.

Shvatio je da su Grobari nešto posebno, što ga je i podstaklo da stane uz njih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *