Partizan Hercegovac Gajdobra uživo prenos Kup Koraća TV Arena sport

0

Partizan će igrati svoju narednu utakmicu u petak u hali Čair od 20 časova protiv Vojvodine u polufinalu. Novosađani su eliminisali Megu, stoga će pobednik tog meča igrati u finalu protiv boljeg iz duela Crvena zvezda Meridianbet – Čačak 94.

Partizan je odigrao ravnopravnih 12 minuta meča protiv Hercegovca, ali trojka Nikole Gaćeše za vođstvo Hercegovca 18:14 trgla je tim. Nakon poziva tajm-auta i ekspresne reakcije njegovog tima, Partizan je završio poluvreme s prednošću 37:29.

Beograđani su održali prednost u preostale dve četvrtine, a trener “Žoc” je iskoristio taj period da sačuva nosioce, podeli minutažu i da sačuva igrače za naredne mečeve. Centar Alen Smailagić je dobio odmor u meču protiv Hercegovca, dok je Pi-Džej Doužer bio jedini odigrao jednocifreni broj minuta.

Oporavljeni Uroš Trifunović (25 minuta, 10 poena) i Balša Koprivica (25 minuta, 13 poena) su proveli najviše vremena na terenu. Pročitajte o tome u “Razvoju događaja” kako je protekao meč.

Igrali su: Tristan Vukčević 15, Balša Koprivica 13, Zek Ledej 12, Aleksa Avramović 11, Frenk Kaminski 11, Uroš Trifunović 10, Danilo Anđušić i Doužer po pet, Kevin Panter i Danilo Anđušić po četiri poena, Džejms Naneli dva, a Alen Smailagić nije nastupio. Najbolji strelac Partizana je Zek Ledej, sa 12 poena.

Balša Koprivica je ubacio devet poena, a Uroš Trifunović osam. Meč će početi u 20 časova, dok će od 17 časova igrati Crvena zvezda – Čačak 94.

Sada apostrofiraju utakmicu između Crvene zvezde Meridianbet i Čačka 94. Čačak 94 igra u svojoj sali u Gajdobri od 800 mesta, a među igračima iz Gajdbre je i iskusni šuter Miloš Dimić (34).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *