Košarkašice Srbije Marina Maljković daje izjavu u Beogradu

0

Košarkašice Srbije su se vratile u Beograd, a Marina Maljković je analizirala sve što se događalo. Njene igračice su ponovno obradovale naciju i osigurale vizu za Olimpijske igre. Pobeda protiv domaćina turnira u drugom kolu grupne faze osigurala je njihov plasman u Pariz, što znači da će po treći put uzastopno košarkašice biti deo najvećeg svetskog takmičenja.

Marina je izjavila da je bilo teško krenuti iz svog budžaka i skupljati se po svetu te da se slična situacija nikada nije dogodila. Marina je priznala da nije bilo lako u Belemu, gde su imali samo dva zajednička treninga u teškim uslovima. Unatoč tome, uspeli su da se izbore s izazovom.

Ona je takođe istakla da je ovo bila prva takva situacija za mnoge igračice, pa čak i za nju, i pretpostavila da je bilo šokantno igrati pod takvim pritiskom. Unatoč teškim uslovima, Marina je primetila da su pokazale veliku borbenost, posebno protiv Brazila, ali da je bilo i stvari koje nisu bile zadovoljavajuće. Nakon ovog iskustva, košarkašice se sada pripremaju za stvarnost i odlazak na Olimpijske igre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *