Marcus Rashford proveo cijelu noć u Belfastu i javio da je bolestan

0

Mančester junajted ima problema na terenu, ali i van njega. Potom je ujutru pozvao Erika ten Haga i rekao mu da je bolestan, pa da će zbog toga propustiti trening. Iste večeri fudbaler je viđen i kako se svađa sa jednom devojkom iz Francuske, koja ga je optužila da je te večeri poljubio drugu (!?), a kako to nije promaklo engleskim medijima – nije ni Mančester junajtedu.

Zbog toga je ispao iz tima za meč protiv Njuport kauntija, a iako je Ten Hag hteo sve da zataška – neće uspeti u tome. *”Prijavio je da je bolestan, ostale stvari neću da komentarišem, to je naša interna stvar stvar, ja ću se pobrinuti oko toga”*, poručio je Erik ten Hag koji bi mogao novčano da kazni svog fudbalera o kom bruji čitava Engleska.

Rašford (26) ove sezone igra vrlo loše za Mančester junajted i na 26 utakmica zabeležio je četiri gola i šest asistencija, a sigurno da mu opijanje u Belfastu neće pomoći u nastavku sezone. Naredni meč Junajted igra 1. februara protiv Vulverhemptona i ostaje da se vidi da li će Rašford biti u timu.

BONUS VIDEO:
(MONDO – M.V.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *