Janik Siner Refuses to Compare Himself to Novak Djokovic, Considers Him a Class Apart

0

Razlika između Karlosa Alkaraza i Jannika Sinnera je očigledna. Dok je Alkarazov odnos prema PR službi izazvao kontroverze, Siner stoji čvrsto s obe noge na zemlji. On nije želeo da potceni Novaka Đokovića dok se danas šetao Melburnom noseći trofej Australijan opena. Ovaj mladi teniser istakao je da je deo nove teniske generacije, ali isto tako i pokazao poštovanje prema prethodnicima.

Siner je naglasio da ne može predvideti šta nosi budućnost, ali da je srećan što je deo nove generacije tenisera. Takođe, istakao je da je ta nova generacija bila potrebna tenisu kako bi se trgnu od godina dominacije Federera, Nadala i Đokovića. Međutim, Siner je istakao da ne želi da umanji Novakove rezultate, već se fokusira na sebe.

Ogradio se i naglasio da se ne želi porediti sa najvećim ikada. Istakao je da ima još mnogo posla ispred sebe, ali da će uživati u tom procesu i videti šta može ostvariti u budućnosti. Za razliku od Karlosa Alkaraza, Siner nije dozvolio PR službi da proglašava kraj ere Novaka Đokovića, pokazujući svoju skromnost i fokusiranost na lični napredak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *