Karlos Alkaraz i Aleksander Zverev u četvrtfinalu Australijan Opena

0

Pobednik ovog meča igraće u četvrtfinalu protiv Danila Medvedeva. Taj meč biće odigran u petak, verovatno posle polufinala koje Srbiju najviše zanima: Novak Đoković – Janik Siner. Očekuje se da će to biti veoma uzbudljiv meč.

Sa druge strane, Nemac, čiji identitet nije naveden, je prošao kroz nekoliko rundi da bi stigao do ove faze takmičenja. On je pobedio zemljaka Dominika Kepfera u prvom kolu rezultatom 3:0. Zatim je imao težak meč protiv Slovaka Lukaša Klejna, koji je trajao pet setova, a Nemac je pobedio u taj-brejku poslednjeg seta rezultatom 10:7.

U trećoj rundi, Nemac je eliminisao Aleksa Mikelsena, dok je u četvrtoj rundi savladao Britanca Kameruna Norija. Sada se zakazao veliki meč na terenu “Lejver”.

Detalji o imenima igrača i njihovim statistikama nisu navedeni u ovom trenutku, ali se očekuje da će biti još informacija uskoro. Ovaj meč između pobednika ovog meča i Danila Medvedeva će biti nešto na šta će svi biti pažljivo usmereni, s obzirom na njihov uspeh do sada.

Sve u svemu, očekuje se uzbuđenje i neizvesnost na terenu u narednim danima. Pratite najnovije vesti kako biste bili u toku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *