Stef Curry wore a shirt for Dejan Milojević, bro

0

Stiv Ker je nosio posebnu majicu kako bi odao počast svom saradniku Dejanu Milojeviću. On je želeo da izrazi svoje divljenje prema Milojeviću, s kojim je sarađivao od 2021. godine. Milojević je upotrebio reč “omaž” koju su vrlo brzo prihvatili i igrači Golden Stejta i drugi NBA klubovi kada se susretnu sa srpskim igračima, bilo u Srbiji ili u Americi.

Ker je izjavio da je Milojević bio osoba koja je uvek videla dobro u ljudima i koja je imala jasnu viziju svrhe života. Odatle proizilazi ljubav i divljenje prema Milojeviću, koje je Ker želeo da izrazi nošenjem posebne majice.

Na majici se nalazi srpska reč koja simbolizuje omaž za Milojevića. Taj gest pokazuje Kerovu duboku poštovanje i divljenje prema saradniku.

Ker je emotivno izrazio svoje osećaje povodom gubitka Milojevića. On je naveo da je ovo bila jedna od najtežih stvari s kojima se susreo u NBA ligi. Ova poslednja sedmica je bila ispunjena šokom, emocijama i izlivima ljubavi. Najteže je bilo videti patnju Milojevićeve porodice. Ker je citirao događaj u Srbiji gde su se igrale utakmice Mega i Partizan, timovi u kojima je Milojević imao veliki uticaj. Ta posveta pre utakmice je pokazala svima koliko je Milojević bio značajan za svoje zemljake.

Ker je zaključio da je ovaj gubitak bio veoma razarajući za njega i za njegov tim. On ističe da je Milojević bio neko ko je konstantno video dobro u ljudima i ko je bio inspiracija za sve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *