Jesu li Karlos Alkaraz i teniserka u vezi?

0

Mardi Fiš ima zanimljivu teoriju kada je u pitanju ljubavni život Karlosa Alkaraza. Njegovu objavu videlo je preko 85.000 ljudi i mnogi su krenuli sa komentarima i sa nagađanjima. Komentatori već imaju svoja nagađanja po društvenim mrežama. Prema njihovim “glasovima” Alkaraz je u vezi sa mladom britanskom teniserkom Emom Radukanu, koja je osvojila US open 2021. godine.

Džim Kurijer stavio je španskog asa u neugodnu situaciju kada je pričao sa njim na terenu. Karlos Alkaraz je tokom razgovora pokušavao da se seti neke od koleginica, ali mu nije pošlo za rukom. Iz tog razloga, publika na “Rod Lejver areni” je umirala od smeha.

Karlos Alkaraz izjavio je da voli da gleda lep tenis, posebno mečeve najboljih igrača na svetu, kako iz ATP, tako i iz WTA turnira. Njegova ljubav prema tenisu obuhvata mečeve oba pola, ali nije mogao da se seti imena neke teniserke tokom razgovora sa Džimom Kurirom.

Postoji velika pažnja oko Alkarazove izjave, sa mnogim navijačima koji su počeli da nagađaju o mogućim ljubavnim vezama mladog španskog tenisera. Mnogi se pitaju da li je Fiš u pravu i da li Alkaraz zaista ima romantičnu vezu sa nekom od teniserki. Nagađanja su posebno usmerena ka mladoj britanskoj teniserki Emi Radukanu, koja je nedavno osvojila US Open.

Šta vi kažete, da li je Fišova teorija tačna i da li se Alkaraz zaista zabavlja sa nekom od teniserki?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *