Rasprava između Tomasa Tuhela i Leroya Sanea, tenzija raste u Bajernu

0

Tomas Tuhel se nalazi u nemogućoj situaciji u Bajernu, gde mu pola tima ne veruje. Atmosfera u klubu i njegov odnos sa igračima ne ukazuju na mogućnost velikog preokreta do kraja sezone. Tokom meča protiv Bremina, jedan od najboljih igrača Bajerna je izrazio bes prema Tuhelu. Bio je vidno ljut i odmahivao rukom ka klupi, posebno nakon što mu je promenjena pozicija. U želji da postigne izjednačujući gol, Tuhel je premestio Sanea sa krila u sredinu, što igraču nije odgovaralo. Čak je i Tomas Miler morao da ga smiruje. Nemački tabloid “Bild” je zabeležio ovaj incident.

Tomas Tuhel je nakon utakmice izjavio da nisu generisali mnogo pozitivne energije. Odluka o promeni taktike i pozicija igrača nije imala željeni efekat.

Mihael Balak, bivši fudbaler Bajerna, je kritikovao igrača zbog njegovog neprikladnog ponašanja i naglasio da mora poraditi na sebi. Sa druge strane, Lotar Mateus, legenda kluba, smatra da Tuhel greši i da odluka da neki igrači ne budu starteri utiče na atmosferu u ekipi.

U budućnosti ćemo videti šta će se dešavati sa Bajernom. Činilo bi se kao propuštena prilika da ne iskoriste ovu sezonu u kojoj Hari Kejn igra izuzetno dobro. Možda je moguć potez sličan onom sa Nagelsmanom prošlog proleća.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *